Hotel »Čateški Dvorec *** 

V bližini

 

Bazeni v Čateških toplicah

   
 

Pobegnite v termalni raj. Odkrijte vrtince vodne zabave. Na Termalni rivieri najde vsak svoj prostor v bazenih stoterih oblik. Kadarkoli. Pozimi in poleti. Jeseni in spomladi. Od konca aprila do oktobra vas na poletni Termalni rivieri ob toplem božanju sončnih žarkov navdušujejo številni tobogani, počasna reka, bazen z valovi, otroški vodni park ... S prvimi nizkimi temperaturami zaplavajte v vodno avanturo zimske Termalne riviere. Ujemite svoj val na progi za deskanje, spustite se po toboganu »skakalnica« ali »kamikaza«, najmlajši pa se lahko prepustite čarobnemu svetu gusarske ladje.
 
Če vas na poletni Termalni rivieri preseneti dež ali med plavanjem v zimski Termalni rivieri posije sonce, lahko preko povezovalnega mostu nadaljujete kopanje v zimski ali na poletni Termalni rivieri.
     

Golf Grad Mokrice

   
 
Pod srednjeveškim obzidjem Gradu Mokrice se sredi stoletnih grajskih gozdov na 47 hektarih razprostira igrišče za golf z 18 igralnimi polji. Svetovno znan arhitekt Donald Harradine je optimalno oblikoval eno najbolj razgibanih igrišč, ki je pravi izziv za izkušene igralce in začetnike. Peto polje (PAR 4) je med golfisti znano kot eno najbolj zahtevnih v tem delu Evrope. Igralna polja sledijo naravni konfiguraciji dolenjskih gričev in ponujajo prijeten pogled na razgibano gričevnato pokrajino. Urejena so med gozdovi, slikovitimi nasadi hrušk, prečkajo 200-letni angleški park in igralca preizkušajo z vrsto naravnih ovir, med katerimi je tudi jezero. Veličasten pogled na grad se odpre na 10. igralnem polju. Igra se konča pri Golf klubski hiši.
     

Aktivno in zdravo

   
 
Ker se Čateški Dvorec nahaja sredi narave, je posledično okoli nas ogromno sprehajalnih poti, kolesarskih stez, ravnih in hribovitih poti za kratke ali malo daljše sprehode.
     

Hotel Čateški Dvorec

Dvorce 3, 8250 Brežice  

+386 7 49 94 870
+386 41 400 396
hotel@cateski-dvorec.si

Kje se nahajamo

Nekaj o Hotelu Čateški Dvorec

 
O hotelu   Mirna lokacija
Facebook   Bližina Čateških toplic
Galerija slik   5 min Grad Mokrice
Brezplačen Wi-Fi   4 min do Brežic